Over ons

Meilof Riks bv biedt kwalitatief hoogwaardige aluminium bouwproducten. De bouwproducten van aluminium lenen zich uitstekend voor een strakke en moderne uitstraling, maar passen ook bij gebouwen met een authentiek karakter. Als ervaren en vertrouwde partner in de bouw, levert Meilof Riks bv aan woningcorporaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten en zorginstellingen. Optimale service, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel van het bedrijf.

Feiten en cijfers

160

Medewerkers

69

Producten

1

keer de wereld rond met onze gootproductie per jaar

40

Bedrijfauto’s

Onze referenties

BAM Wonen 151 woningen Antonius kwartier te Utrecht

Opdrachtgever: BAM Wonen Nieuwbouw Concepten  Project: Woningbouw 151 woningen Antoniuskwartier fase 2 te Utrecht Producten:  Zelfdragende goot: Plafondgoot: GIP Luifel: LIP Hemelwaterafvoeren: PVC Overige: Verholen goten

Bekijk al onze projecten

Van Wijnen Gorredijk 11 woningen te Tolbert

Opdrachtgever: Van Wijnen GorredijkProject: 11 woningen Sintmapark te TolbertProducten: Zelfdragende goot: Plafondgoot: GIP Beugel gootBoeibekleding

Bekijk al onze projecten

Onze werkwijze

KwaliteitDe VASCO en ALUVORM aluminium bouwproducten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Onze zorgvuldige werkwijze en VCA-certificering garanderen de hoogste kwaliteit. De kracht van onze aluminium bouwproducten komt voort uit de legering. De AA 3105 H44/AIMG3 H42 legering combineert grote mechanische sterkte met hoge corrosiebestendigheid. De aluminium bouwproducten zijn bovendien voorzien van een krasvaste kleurcoating.

Maatschappelijk verantwoorde producten
De aluminium bouwproducten van Meilof Riks bv zijn erkend en voldoen aan alle vereiste milieuwetten. Het bedrijf wil niet alleen voor nu een solide product neerzetten, maar denkt ook aan de lange termijn. Aluminium is onbeperkt recyclebaar. Bovendien is formeel door de Dienst Waterbeheer en Riolering vastgesteld dat van de producten van Meilof Riks bv de afspoeling van aluminiumdeeltjes in het oppervlaktewater verwaarloosbaar is.

1

Ontwerp en ontwikkeling

Uw wensen worden door de ervarenwerkvoorbereiders zorgvuldig verwerkt in de producten.

2

Productie

Door onze eigen productiehallen worden de producten geoptimaliseerd en kunnen ze worden gerealiseerd met een korte levertijd.

3

Levering en montage

Door het eigen vakkundige montageteam worden de aluminium bouwproducten specialistisch gemonteerd en bieden we 6 jaar garantie!

Ons team