PREFAB beurs 2024

PREFAB beurs 2024

Terug naar Nieuws | Gepubliceerd op:

Op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 oktober vindt de PREFAB beurs plaats in de Brabanthallen Den Bosch. Wij zijn hier wederom aanwezig en te vinden bij standnummer: A021. Tegelijkertijd vindt Vakbeurs Energie plaats, het platform voor professionals in warmte, elektriciteit en energiebesparing, én de beurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power. 

 

Slimmer ontwerpen, bouwen en installeren

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

Informatie en inspiratie

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Kaarten zijn gratis verkrijgbaar via onderstaande link:

Tickets downloaden

Misschien ook interessant:

Wij zijn aanwezig op: RiverEvent 2024!

Wij zijn aanwezig op: RiverEvent 2024!

Op dinsdag 1, woensdag 2 en donderdag 3 oktober is het dan zover: Pluspoint RiverEvent 2024 vindt plaats. Wij zullen hier voor de eerste keer aanwezig…
Verder lezen
 

Informatie pakket aanvragen

U ontvangt van ons op korte termijn een reactie.